Candy Cupcake
Welcome to my blog! ( '-') Yeah this is my personal blog, and thanks a lot to beningsann, my sweet friend, the template is supercute.
Oh, please, don't steal anything from here.. This is my only personal blog, and don't forget to follow me! ^ ^
Dugaan Dalam Kehidupan
Wednesday, January 11, 2012 | 10:09 AM | 0 candies

Subhanallah,Alhamdulillah,Allahuakbar (^_^)
ada ke orang tengah baca entry aku ni?huu~~x pe lah...tak kisah pon..hehe..dah lama tak update blog nie.Sejak kebelakangan ini,banyak sangat hal yang berlaku dan merunsingkan kepala otak aku ni,macam-macam lah.Start 4 Januari 2012 aku dah start cuti short sem selama 2 bulan :) Alhamdulillah boleh rehat sikit..tp bila balik rumah kena wat keja jugak..hehe..tapi tak kisah pon,sebab aku suka.Tiap-tiap hari meng-aising kek je..tp best.Masa hari aku balik tu merupakan hari result minor surgery umi dulu keluaq.Aku bertolak dari KL 4/1/12 Bas Etika.Pukul 11 mlm,esoknya aku sampai dalam pukul 5.30 pg gitu r...huh~letih sangat.Abuya datang ambil aku kat stesen bas kangar.Sampai je rumah terus salam umi,peluk cium dia..lagi pon umi tak sihat lagi tyme tuh..batuk teruk sungguh.Seronok dapat jumpa umi abuya..abuya pon ta sihat sgt tyme tu..macam musim sakit jaa kat perlis nie..huu~pagi tu umi macam biasa..masih tersenyum dengan karenah kami anak2 dia :) then dalam pkul 9 pg umi gan abuya brtolak pegi kmc tuk ambil result umi.Tengahari tu aku tidoq sampai ke petang sehingga aku terlepas solat zohor -,-"tp aku qada' balik..hee..nak wat cana..letih cgt..x pa laa...pastu aku bangun pegi tengok umi dulu,aku masuk bilik umi,tengok umi tengah duduk baru habis solat asar..aku lihat mata umi bengkak akibat menangis..tapi aku tertanya-tanya..kenapa?hurmm...pastu aku duduk laa depan umi..pah tu aku tanya laa "umi,macam mana result td?".Lalu,umi tunduk dan menangis..sambil tutup mukanya.Aku pelik laa kan..tapi serious aku rasa sebak gila tengok umi menangis mcm tu..sampai aku pon nanges jugak walopon aku tataw apa2 tyme tuh..tapi aku dpat rasa mesti result umi tak elok ni..hurmm...aku tak tanya laa plak kat abuya pastu..tyme umi nangis tu aku peluk laa umi...mmg sebak sangat tgk mak aku nangis mcm tuh...aku tataw apa ujian Allah yg beri kat umi...lepas dah tenangkan umi sikit..aku pon  pegi ambil wudhuk then teros solat asar dan qada' solat zohor yang terlepas tadi :) So,next entry aku cerita lebih lanjut..insyaAllah kalau aku rajin..hehe...aku harap umi tabah menghadapi dugaan yang Allah beri kepadanya..insya Allah semoga Allah permudahkan urusan umi :) ilah harap umi dapat sihat kembali...amin.




QgaTQ5-XfMM